Har testat thaiboxning för första gången någonsin och det var så sjukt kul samt att man fick en riktigt go träningsvärk efteråt :D Jag tycker faktiskt om att ha träningsvärk för då vet man att man verkligen har tränat ordentligt samtidigt som man känner att man lever ;) Ska köra nästa vecka också, längtar! 
 
Jag lyckades ta mig ut på en 6 km promenad i måndags, men mycket mer än så blev det inte, om man inte räknar städning :P Var fortfarande lite smådålig fram till i fredags, men nu mår jag helt bra igen!
 
Ett av mina mål med min träning är att se och givetvis känna resultatet och därför har jag både vägt och mätt mig nu inför starten. Anledningen till att jag har mätt mig är för att muskler väger mer än fett och man kan inte enbart gå på hur mycket man går ned/upp. Min vikt och mina mått nu:
Vikt - 63,5 kg
Mage - 93 cm
Midja - 79 cm 
 
Har även satt upp några mål med min träning.
Kortsiktiga
- Försöka träna hårdträning regelbundet, minst 3 ggr/vecka
- Gå morgonpromenader så ofta jag hinner
- Äta mer grönsaker
 
Långsiktigia
- Må bättre och känna mig starkare
- Känna mig mer bekväm med mig själv
- Se träning som en naturlig del av vardagen
- Klara av att springa en mil
 
Så, nu är det bara att sätta igång med mitt nya liv! :D
Precis när jag tänkte köra igång med träningen drog jag på mig en ordentlig influensa och en vecka senare är den ännu inte borta :/ Men imorgonkväll ska jag ta mig ut och gå en promenad, sen hoppas jag på ett snabbt tillfrisknande! Får bli en liten inspirationsbild så länge :)
 
...jo, jag är glad, kort och skrattar så ofta jag kan. Jag älskar att baka och är en riktig godisgris vilket har resulterat i en något mindre vältränad kropp än vad jag egentligen önskar. Därför har jag nu bestämt mig för att ta ett ordentligt tag i min träning och även min livsstil! Här kommer jag dela med mig av mina framgångar och motgångar, mina bästa träningsupplevelser och även de dåliga, god och nyttig mat och allt annat jag känner för. Det kommer nog trilla in ett och annat bakinlägg här eller där, men enligt min mening måste man få njuta av det goda livet ibland, så länge det inte blir för mycket ;) Min förhoppning är att kunna motivera andra och inte bara mig själv och jag hoppas att ni delar med er av ert stöd och även er kritik, den behöver man!
Välkomna!