Igår svängde jag förbi Gymgrossisten lcj inhandlade mitt alldeles egna proteinpulver :D Så slipper jag snylta av M hela tiden. Blev Whey-80 med vaniljsmak och även BCAA, vilket är aminosyror som man ska dricka under träningspasset för att kroppen ska återhämta sig snabbare. Dock var jag inte så förtjust i att dricka vatten med smak, kändes nästan som saft och den släckte inte törsten lika bra eftersom man fick en form av beläggning i munnen. Men den är säkert bra att ta precis innan passet och att jag sedan dricker vanligt vatten när jag väl tränar. Proteinpulvret älskar jag iaf, blandade till och ned ner det i kvarget som jag åt till frukost idag, mumsigt!

Gillar för övrigt min shaker, köpte den speciellt för att den var rosa ;)

Förmodligen ska jag springa Vårruset nästa vecka så jag kände att det var dags att börja löpträna lite.. Tog mig ut på en 25 minuter lång tur och det var så skönt! Blev ca 20 minuter vanlig jogg, därefter körde jag tabata-intervaller de sista minuterna. Var riktigt tungt, men väldigt härligt nu i efterhand :)

Blev ingen tid att uppdatera igår så får göra det idag istället :) Körde dubbla pass, först dans och sedan PT-träning. Riktigt skön uppdelning och så känner man sig så duktig när man varit på gymmet två gånger samma dag!

Har ingen bild från träningen då får bli en på min outfit! Hade använt alla träningslinnen så fick bli en vanlig t-shortsen men det funkade också :)

Laddar upp inför träning nummer 1 med kvarg, äpple och frö- & nötblandning :)