Fy tusan för min motvation! Det har gått tio dagar sedan jag skrev här sist och under den tiden har jag inte hunnit eller orkat träna mer än tre gånger... Kan visserligen inte förvänta mig att jag ska orka träna sju dagar i veckan efter en lång period utan träning överhuvudtaget, but a girl can dream! Nej, nu ska jag faktiskt dra ner på pressen på mig själv och hitta glädjen i att träna, för det vet jag motiverar mig mycket mer än ett stressigt schema där träningen känns som en börda! Har verkligen insett att jag måste lära mig att träna på mina villkor och inte utifrån någon annans standard. Jag har bestämt mig för att sätta upp små, kortsiktiga mål som jag succesivt höjer tills jag är på den nivå som jag vill nå, för dit kan jag inte komma efter bara några veckor hur gärna jag än vill ;) Så med det sagt blir det en liten inspirationsbild som avrundning och så får jag helt enkelt återkomma med mina framtida resultat!
 
Tog en halvtimmas morgonpromenad när jag vaknade och körde även mina sjukgymnastikövningar när jag kom hem. Sedan blev det en dusch i kallt vatten (ökar förbräningen eftersom kroppen måste jobba för att bli varm) och havregrynsgröt med äpple och kanel till frukost :) Riktigt go start på dagen!
 
Såhär ser träningen för veckan ut :) Har ett projektjobb torsdag till söndag, men lyckas klämma in lite träning innan jag börjar ;)
 
Måndag
- Promenad
- Städning (ja, det räknas också med allt dammsugande och skurande)
 
Tisdag
- Morgonpromenad
- Body Combat
 
Onsdag
- Morgonpromenad
- Aerobic
 
Torsdag
- Body Balance
 
Fredag
- Morgonpromenad 
 
Lördag
Vilodag
 
Söndag
- BodyCombat
Body, Promenad, Träning, Veckoschema,