Har äntligen blivit av med min förkylning! Den har verkligen suttit i länge, men bara varit lite sådär halvdan den sista veckan. I vanliga fall brukar jag köra igång med träningen när jag börjar känna mig lite bättre, men det brukar resultera i att jag bara bli sjuk igen, så den här gången såg jag till att bli ordentligt frisk :)
 
Så igår blev det en vända till gymmet där jag körde 30 minuter gång/jogg på löpbandet. Har inte sprungit på länge och vill inte gå ut för hårt på en gång. Jag har skapat en spelningslista med varannan låt lugn och varannan låt lite mer upptempo. På det sättet blir det lite roligare att köra intervallträning utan att man hela tiden tittar på klockan, istället lyssnar man färdigt på en låt och så byter man tempo när nästa börjar. Var riktigt trött efter konditionen (kände att förkylningen verkligen kört slut på kroppen), men bestämde mig för att köra lite mage/rumpa-träning via Nikes NTC-app. Blev dock lite halvdant eftersom jag inte riktigt hade ork eller motivation till det, men bättre än ingenting :) Förstörde sedan allt genom att fira en kompis födelsedag där det både blev alkoholhaltiga drycker och födelsedagstårta, men sådana kvällar får man ha någon gång emellanåt ;)
 
Ska iväg på frukost på stan med en kompis idag :) Fast inte förens 9.30! Vilket egentligen är alldeles för sent för mig som brukar vakna vid halv sju-sju av att jag är jättehungrig! Därför bestämde jag mig för att grunda med en liten fruktsallad gjord av ett halvt äpple och lite vindruvor så hoppas jag att jag klarar mig ;) Blev en kopp te för min värkande hals också, hatar att vara sjuk :(
 
Frukost no. 1
Det här med att exprimentera i köket brukar inte vara min grej, men idag lyckades jag faktiskt :) Blev en lax, broccoli och fetaost-röra, kan man säga. Laxen skar jag i mindre bitar och tillagade i ugnen, ca 15 minuter i 200°C. Kokade broccoli och hakade den grovt i bitar. Blandade ihop dem i en skål och smulade fetaost över. Hur enkelt som helst, och riktigt smarrigt!
 
Har haft en superhärlig vecka i Sälen! Trots förkylning och halsont har jag åkt alla dagar utom en. Vädret har varit helt fantastiskt med strålande sol och klarblå himmel :) Var riktigt skönt att komma iväg och ladda batterierna lite. Längtar redan tills nästa säsong!
 
En dag fick spenderas med rinnande näsa hemma i stugan.
Men jag såg till att få i mig lite D-vitamin ändå :)
Åkte till Trysil en dag, helt fantastisk utsikt!
Nu bär det snart av till Sälen igen! Som jag har längtat! Ska bli riktigt nice att åka bräda och förhoppningsvis kommer jag att utvecklas ännu mer. Kanske kommer bränna en och annan kalori också om jag har tur ;) Nej, fokuset på den här resan kommer ligga på att njuta av att vara ledig, att kunna åka hur mycket bräda jag vill och att umgås med goda vänner! Kalorierna kan jag bekymra mig om när jag kommer hem igen :)
 
Min favoritbild från förra resan! Kort mitt emellan två posningar ;)